Selecteer een pagina

Wie zijn wij?

De kracht van Muisqliq zit in onze passie voor het vak. Juist door van onze hobby ons werk te hebben gemaakt, zijn wij in staat de meest creatieve oplossingen te bedenken. Voor ons is passie iets waar we energie van krijgen. Het laat ons niet los voordat het perfecte idee tot op detail is uitgewerkt.

Hetty

Ik ben Hetty Schutman. Naast mijn deeltijdbaan als webmaster kan ik het niet laten om in mijn vrije tijd ’te knutselen’ met websites. Creatief bezig zijn en een mooi eindproduct leveren, maakt mij iedere keer opnieuw weer happy. Omdat daar nogal wat uurtjes in gaan zitten, komt het wel eens voor dat thuis andere werkzaamheden ‘in het water vallen’.

 

Wieke

Ik ben Wieke, de dochter van Hetty. Ik specialiseer mij in het schrijven van content.  Waardevolle tekst op een website is het belangrijkste wapen waarmee je jouw klant kunt overtuigen. Wanneer je zelf weinig tot geen ervaring hebt met het schrijven van content of dit een tijdrovend proces voor je is, neem ik het je graag uit handen.

Hoe werken wij?

 

 

Met onze gestructureerde manier van werken, garanderen we dat niets in het ontwikkelproces in het water zal vallen…

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Ons ontwikkelproces begint met het luisteren naar jou als klant. Heb je al een website? Welk publiek wil je bereiken? Welke doelen wil je bereiken? Vervolgens gaan we met jouw input aan de slag. We maken een planning, genereren content en werken onze eerste ideeën uit. Hierna kan het leukste werk beginnen!

 

 

Op basis van het voorwerk ontwerpen wij een design voor jouw website. Tijdens deze ontwerpfase blijven we constant in contact met je. Dit om te verzekeren dat jouw wensen op de juiste manier in het design verwerkt worden. Wanneer het design compleet is, bereiden we ons voor op het lanceren van de website. De website wordt uitvoerig getest en gecontroleerd. Met onze expertise en oog voor detail garanderen wij je dat de website ruim voor de deadline gereed is voor lancering.

 

 

The only way to do great work, is to love what you do! (Steve Jobs)